Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالکریم حسین زاده  در مورد شیوع کرونا  در کشور گفت: از همه کادر درمانی، پزشکی و پرستاری کشور تشکر می کنم. شرایط به نحوی است که علی رغم اینکه می‌دانند سلامتی‌شان به خطر می افتد اما با قبول مسئولیت، کارشان را انجام می‌دهند و زحماتشان غیرقابل توصیف است.

رئیس فراکسیون حقوق شهروندی مجلس در گفت‌وگو با عصرایران ادامه داد: وقتی کمیته مدیریت مقابله با کرونا در کشور شکل گرفته است باید یک پایگاه اطلاع رسانی قوی نیز داشته باشد، پایگاه اطلاع رسانی این نیست که این کمیته فقط  یک سخنگو داشته باشد و هر چند وقت یکبار مطالبی را بیان کند بلکه باید یک پایگاه اطلاع رسانی داشته باشد که متخصصین بنشینند و به مردم مشاوره بدهند، مردم به جای مراجعه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، اطلاعات را از این پایگاه دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک کانال تلگرامی مخصوص این کمیته ایجاد شود و در سطح وسیع در کشور عضو بگیرد.

نماینده آذربایجان غربی (اشنویه / نقده) در مجلس افزود: در حال حاضر مشکل این است که مردم با انبوهی از داده‌ها در مورد کرونا مواجه هستند و همین موضوع آنها را سردرگم کرده است و حتی به لحاظ روانی عدم امنیت روانی برای مردم بوجود آورده است،یک پایگاه اطلاع رسانی منسجم ،مقتدر و پویا می تواند همه این شکاف ها را برای مردم پر کند.

نایب رئیس فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: در حال حاضر تعداد زیادی از مردم به بیمارستان‌ها برای دادن تست مراجعه می کنند که این موضوع باید معکوس شود و کارشناسان بهداشت و درمان به در خانه ها مراجعه کنند واقدام به تست گرفتن از افراد کنند و مواردی که مشکوک است را خودشان به مراکز بهداشت و درمان انتقال دهند، هرچه میزان مراجعات به مراکز بهداشتی و درمانی کمتر شود امکان ماندن مردم در منازل و جلوگیری از شیوع را بیش‌تر می کند.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: خواسته یا ناخواسته در مورد آموزش مردم و اطلاع رسانی دقیق و به موقع ما کم کاری کرده ایم،چین با قرنطینه کردن ووهان ویروس را در یک نقطه و شهر محاصره کرد و اجازه نداد افراد مبتلا با سایر افراد ارتباط بگیرند که سایر افراد در چین هم مبتلا شوند،اگر در همان روز اول ما اقدام به قرنطینه قم می کردیم امکان اینکه این ویروس در سراسر کشور پخش شود وجود نداشت، تفاوتی که ما با چین یا سایر کشورهای که کرونا در آنها وجود دارد داریم این است که ویروس در سطح کشور پخش شده است و این مدیریت را برای پزشکان و کادر درمانی ما سنگین می کند و آنها باید در همه جبهه ها مبارزه کنند ،اگر ما در نطفه این ویروس را خفه می کردیم این مشکل پیش نمی آمد .

حسین زاده گفت: با توجه به مختصات این ویروس ما غیر از پیشگیری هیچ راه چاره ای نداریم، مردم باید موضوع را جدی بگیرند چراکه این پدیده راحت و آسانی نیست.

این نماینده مجلس تاکید کرد: دولت نباید در این زمینه سهل انگاری کند. ادبیات های مختلفی که ما از مسئولان می شنویم و به نوعی بیانگر فرار رو به جلو است. این ویروس داخل کشور ماست و جان مردم ما را تهدید می کند و این مهم‌ترین موضوع است،اینکه در آمریکا دیگران چه می گویند و چه اتفاقی می افتد اصلا نباید برای مسئولان ما مهم باشد مهم جان ملت ایران و مقابله با این ویروس است، حتما بایستی در روزهای آینده مدارس،ادارات و بانک‌ها و اماکن رو به تعطیلی برود، دور کاری بوجود بیاید و مردم مجاب شوند در خانه هایشان بمانند.

وی با تاکید بر کنترل شدید بر رفت و آمدِ افراد  در سطح شهرها گفت: در حال حاضر هیچ نوع کنترلی بر رفتار عملکردی افراد وجود ندارد، در چین با لوکیشن گوشی و یا تبلت افراد آنها را چک می کنند که مبادا در بیرون از منزل جان دیگران را به خطر بیندازند.

حسین زاده بیان کرد: اگر چینی ها توانسته اند به خوبی با این ویروس مقابله کنند به دلیل عزم ملی مردمش بوده است،مردم ما نیز باید عزم ملی و همبستگی نسبت به همدیگر داشته باشند،جای تاسف دارد که برخی از هموطنان ما این روزها دست به احتکار و گران فروشی می زنند،ما نیاز داریم که امروز کنار هم باشیم .

عضو فراکسیون امید خاطر نشان کرد: ما به غیر از خود مراقبتی باید هوای همدیگر را هم داشته باشیم،امروز روزی است که ما باید مراقب همدیگر باشیم و دست همدیگر را بگیریم،سیل و زلزله که می آیند در زمان مشخص رخ می دهند و آثار آنها قابل مدیریت کردن است اما این ویروس به صورت شبکه ای در سطح جامعه بازتوزیع می شود و همکاری و خود مراقبتی تنها راه جلوگیری از آن است.

_____________________

بیشتر بخوانید:

قرنطینه کن آقای وزیر، قرنطینه توصیه‌های ضدکرونایی ایرانی ساکن چین وای به حال آنکه دروغ می‌گوید! لینک کوتاه: asriran.com/0030Kn

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حسین زاده کرونا پایگاه اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • میز خدمت ادارات و خدمت‌رسانی به مردم تداوم داشته باشد
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه